Η Leader Πληροφορική ΕΠΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τους υπολογιστές.

Εραστές της πληροφορικής και της χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών σε κάθε πιθανή χρήση (από διασκέδαση έως εργασία και ενημέρωση) με δεκαετή ήδη τότε εμπειρία στους προσωπικούς υπολογιστές, κάναμε τη "τρέλα" μας και επάγγελμα.

Έχοντας την, πικρή πολλές φορές, εμπειρία του καταναλωτή μετά την πώληση με την "υποστήριξη" των καταστημάτων, στόχος μας ήταν να κάνουμε μια εταιρεία πληροφορικής όπως θα την θέλαμε σαν καταναλωτές να είναι, δηλαδή δίπλα στο πελάτη και όχι κόντρα στο πελάτη.

Δεν μπήκαμε στο χώρο για να κάνουμε μια "αρπαχτή" καθώς τα pc και το Internet έγιναν είδη της μόδας και αναπόσπαστη πραγματικότητα πλέον στη ζωή μας, αλλά σαν μια φυσική συνέχεια της σχέσης μας με την πληροφορική. 

Βέβαια η αγορά πέρασε φάσεις και δόξες, υπολογιστές πλέον πουλάνε και αυτοί που πουλάνε είδη διατροφής, ψυγεία και κουζίνες, όπως και κάθε δικτυακό πολυμαγαζί μαζί με εργαλεία κήπου, τρυπάνια και καφετιέρες.

Σαν ειδικοί της πληροφορικής είμαστε στη κρίση σας και πιστεύουμε ότι οι υπολογιστές δεν είναι τοστιέρες. Χρειάζονται γνώσεις εμπειρία και δυνατότητα υποστήριξης.